четвер, 20 березня 2008 р.

Міліція почала охороняти дитячу бібліотеку у Полтаві

З 19 березня 2008 року приміщення Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного цілодобово охороняється працівниками міліції. Про це Майдан-ІНФОРМу повідомив член обласної координаційної ради Громадянського руху «Народна самооборона», активіст ВГО Альянс «Майдан» Тарас Токар.

Зі слів Т.Токаря, охорона приміщення працівниками міліції – це реакція МВС на звернення трудового колективу обласної бібліотеки для дітей до правоохоронних органів, в якому колектив просить припинити дестабілізацію роботи їхнього закладу.

Майдан-ІНФОРМ вже повідомляв про те, що колектив бібліотеки просить прокурора Полтавської області Віктора Войцишена, начальника Головного управління МВС України в Полтавській області Михайла Цимбалюка та начальника управління Служби безпеки України по Полтавській області Петра Хоменка вплинути на громадян Павлюченка О.П. і Буянкіна О.К., щоб вони не дестабілізували роботу бібліотеки, а також вжити відповідних заходів з метою недопущення силового захоплення бібліотеки.

http://www.maidan.org.ua/static/news/2007/1205999958.html

Немає коментарів: