понеділок, 22 березня 2010 р.

Горбанівка – не Полтава

Це мали б знати працівники КРУ та прокуратури Полтавської області, а не виконувати замовлення, відкривши кримінальну справу проти посадових осіб Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, які надали пільгові кредити медсестрам Горбанівського геріатричного пансіонату, приписуючи те, що цей пансіонат розташований у місті Полтаві.


Комітетом Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування розглянуто звернення Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Комітет офіційно повідомив про те, що відповідно до п. 29 частини першої ст. 85 Конституції України встановлення і зміна меж районів і міст віднесено до повноважень Верховної Ради України. Станом на 10 березня 2010 року подання Полтавської обласної ради щодо встановлення меж міста Полтави до ВРУ не надходило і межі міста не встановлено.

Що стосується адміністративно-територіальної належності села Горбанівка, то як адміністративно-територіальна одиниця воно входить до складу Полтавського району Полтавської області. Жителі села Горбанівка складають єдину Щербанівську сільську територіальну громаду та обирають депутатів Щербанівської сільської ради і депутатів Полтавської районної ради.

Я думаю, що це мали б знати працівники Контрольно-ревізійного управління та прокуратури Полтавської області. Але спільними діями вони не тільки не закривають порушену кримінальну справу №09730030 проти посадових осіб Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, а й продовжують шукати «кримінал», вилучивши примусово масу фінансових документів, які не фігурують у кримінальній справі.

Все це підтверджує мою думку, що правоохоронці виконують замовлення сторонніх осіб (з тепер вже колишньої команди Тимошенко) задля звільнення з посади керівника фонду.

Початок теми тут:
http://maidan.org.ua/blogs/tarastokar/?p=89
http://maidan.org.ua/blogs/tarastokar/?p=91

З мого майданівського блогу.

Немає коментарів: