середу, 30 червня 2010 р.

Житлово-комунальні послуги: Суд буде публічним

На мою сім'ю житлово-експлуатаційна організація подала судовий позов. Сума позову менше, ніж 2 тисячі гривень. Можна було б і сплатити. Можна було б мовчки судитися. Але... це за умови, що це підприємство надавало, хоча б якісь послуги. А то - жодних. І це явище має масовий характер.



З моїх земляків ЖЕО (колишні - ЖЕДи) вимагають гроші, а послуг у відповідь - нуль.

Як прихильник відкритого суспільства, я зроблю цей судовий процес відкритим. Усі новини про нього я публікуватиму на сайтах "Майдан" (www.maidan.org.ua), "Відкрита Полтава" (vidkrytapoltava.blogspot.com) та двох своїх блоґах http://tarastokar.blogspot.com/ та http://maidan.org.ua/blogs/tarastokar/.

Судовий процес розпочинається 2 липня цього року.

P.S. Пропоную переглянути фотографії, зроблені мною сьогодні у підвалі будинку, де я живу http://picasaweb.google.com/t.tokar777/andMaH# Яскраво видно "роботу" ЖЕО, який має обслуговувати підвали багатоквартирних будинків.

2 коментарі:

fuego fatuo сказав...

гарна карикатура))
через пару десятків років ввійде до піручнику з іторії)

Unknown сказав...

на какой закон в свою защиту и-или какие статьи какого законо опираетесь для пояснения в суде ваших неплатежей за комунальные услуги и т.п. .... кореспонденты и бурное неголование вам не поможет, вы должны быть подготовленными, зная точно закон, который вас защищает ... таким образом, вы знаете такой закон или нет