неділю, 21 лютого 2010 р.

Про обрання Віктора Януковича Президентом України

Україну знищували віками і не знищили. Від Петра І і до Кучми її мордували.

Помаранчева революція не дала країні нових якісних лідерів. Натомість, вона дала можливість прокинутися мільйонам українців. Вони, нарешті, усвідомили, що є головним носієм влади і мають керувати Державою, як у власному домі.

Двійка Ющенко-Тимошенко за досить короткий термін розчарувала українців. Саме тому, щоб зупинити сварки двійки за ширмою яких відбувався всі ці роки масовий дерибан країни, українці обрали третього, який всі ці роки був в опозиції до "помаранчевих".

Термін керування країною Віктора Януковича залежатиме, перш за все від того, чи візьметься він піднімати економіку держави, створюючи робочі місця, піднімаючи зарплати та інші соціальні виплати чи візьметься за введення другої державної мови в Україні, скасування звання Героя України Степанові Бандері.

І наостанок. Україна є дивною країною у політичному плані. Жодна опозиція так не знищує владу, як влада знищує сама себе. Тож, поживемо-побачимо...

2 коментарі:

Сергій Бистрицький сказав...

Підтримую. Але потрібно не чекати коли вони самі себе знищать, а працювати з людьми, ввідкриваючии їм очі, та найбільше прцювати над собою!

Новатор сказав...

//Україну знищували віками і не знищили. Від Петра І і до Кучми її мордували.//

Залежно щ омати на увазі "Україну". Ресурси України газові і нафтові - Росія викачала, вибух у Чорнобилі значно забруднив територію, зробивши її непридатною, сьогодні іноземці виснажують землю посівами без турботи рекультавацію. Територія проживнаня українського народу, де можна булоб таких зафіксувати більшість зменшилась на Кубань, Перемшль, Холм, Південну Буковину. Сме населення українців скорочується і людей яким можна в майбутньому називати українцями все менше й менше.

Прагнення до державності після помаранчевої революції - невдалої спроби українцям покерувати також почало відпадати.

Знищення тривалий процес. індіанці і Мая не в один день зникли.

Залишення українців в курсі ровитку сучасного Світу розуміння і оволодіння технічними засобами розвинутих цивілізцій - єдине що може врятувати.