суботу, 17 жовтня 2009 р.

Закликаю кандидатів у Президенти оприлюднити свої команди

Ось і наблизився офіційний старт виборчої кампанії виборів Президента України. Хоча реальний старт цієї кампанії український народ відчуває вже майже півроку.

Біг-борди, радіо, телебачення, Інтернет, друковані ЗМІ вже наповнені тими політиками, які змагатимуться за президентське крісло. Реклама деяких кандидатів зовсім не має конструктиву, а натомість перенаповнена критикою конкурентів.

Як і всі минулі президентські вибори, ці вибори нагадують збори акціонерів закритого акціонерного товариства. Відчуваються таємні домовленості між потужними політичними та фінансово-олігархічними групами, сварки та обливання брудом між ними.

Народ не знає, та йому не кажуть про те, кого приведе за собою до влади той чи інший кандидат. Було б новаторством у виборчій кампанії 2010 року, якби кандидати у Президенти оприлюднили свої команди, назвавши конкретні прізвища прем’єр-міністра, міністрів. Цього не було раніше і поки що немає.

А було б цікаво – чи приведе той чи інший кандидат нових людей до керівництва держави чи він приведе за собою тих, хто протягом минулих років тяг цю країну до прірви.

З мого майданівського блоґу.

Немає коментарів: