понеділок, 23 березня 2009 р.

Для тих, хто не знає, хто такий Тарас Токар

Детальне резюме

Мені 37 років. Народився і весь час живу у Полтаві.

Тринадцять років працюю в організаціях, пов’язаних з органами виконавчої влади.

З них:
- три роки проробив у Полтавській філії ЗАТ «Центр продажу об’єктів незавершеного будівництва» при Фонді держмайна України. В Центрі я займався інформаційною роботою та зв’язками з громадськістю.
- дев’ять років (і по сьогодні) працюю в Обласному фонді підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Засновником Фонду є Полтавська обласна державна адміністрація. У Фонді працюю головним спеціалістом, редактором обласної газети «Власний дім». Діяльність Фонду розповсюджується на всі райони області, тому я особисто знайомий з усіма головами райрад та райдержадміністрацій. Також знаю особисто майже всіх депутатів Полтавської обласної ради. Часто спілкуюся з головою Полтавської облдержадміністрації В.Асадчевим, з головою облради О.Удовіченком та його заступниками В.Марченком і П.Вороною.

З 1989 року (18 років) постійно займаюся політичною та громадською діяльністю. Розпочав її з членства у Спілці Незалежної Української Молоді (СНУМ) та Союзі Українського Студентства (СУС).

1990 р. – учасник встановлення першого синьо-жовтого прапора у центрі Полтави. За що був виключений з третього курсу Полтавського інженерно-будівельного інституту при активному сприянні органів прокуратури.
Активний учасник Оксамитової революції в Україні. Член Українського Народного Руху з моменту реєстрації партії. Був членом Української Народної Партії, головою Октябрської районної організації у м. Полтаві. Постійно спілкуюся з більшістю народних депутатів України від Полтавщини, лідерами місцевих осередків політичних партій та громадських організацій.

1998 – 2002 рр. – помічник-консультант народного депутата України III скликання Кулика О.В., обраного по виборчому округу №145, Полтавська обл.

2004 р. – активний учасник Помаранчевої революції, координатор Громадянської кампанії «ПОРА!» у Полтавській області. Пізніше координатор Громадянської мережі «ОПОРА». Ініціатор створення обласного комітету «Повернемо бібліотеку дітям», який протистояв примусовому виселенню на вулицю Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного.

2006 – 2009 рр. – член обласної координаційної ради Громадянського руху «Народна самооборона», голова міської організації ВГО «Антикримінальний вибір», регіональний представник сайту «Майдан» (maidan.org.ua). Позапартійний.

2009 р. – ініціатор створення Спільноти патріотів України «Україна понад усе!» (upu.org.ua).

Мої матеріали друкували і друкують у низці республіканських, обласних та районних видань, а також в мережі Інтернет. Шість років член Полтавського обласного медіа-клубу.

Професійно володію комп’ютером і всіма засобами зв’язку (програмування, Інтернет, електронна пошта, ICQ, мобільний телефон, факс).

Живу і працюю в центральній частині Полтави.

Освіта – незакінчена вища (Полтавський інженерно-будівельний інститут).

22 березня 2009 р.

2 коментарі:

Анонім сказав...

З такою біографією можна очолити виборчий список будь-якої політичної сили. Звісно, крім КПУ :))))

orehovich сказав...

Це правда, що Ви наприкінці минулого року стали членом ВО "Батьківщина" і агітували за Тимошенко?