пʼятницю, 31 грудня 2010 р.

Вітаю з Новим 2011 роком та Різдвом Христовим!

Від щирого серця вітаю всіх без винятку з Новим 2011 роком та Різдвом Христовим!

Бажаю всім, щоб 2011 рік приносив Вам тепло, радість, безмежне кохання, щирість, достаток, творчі успіхи і багато-багато нових здобутків.

Хай всі Ваші рідні та близькі приносять Вам радість і повагу. Любіть один одного! Бо тільки на любові тримається цей Світ.

Ваш Тарас Токар.

середу, 11 серпня 2010 р.

ЖЕО знову не з’явився на суд, де є позивачем

Чергове судове засідання, анонсоване мною на 5 серпня, не відбулося. До суду знову не з’явився представник позивача (тобто, ЖЕО №1). Причину неявки позивач не пояснював.

суботу, 24 липня 2010 р.

У Facebook - 500 миллионов зарегистрированных пользователей

Новости дня
Читать целиком

У Facebook - 500 миллионов зарегистрированных пользователей

Число пользователей, зарегистрировавшихся в социальной сети Facebook, достигло 500 миллионов человек. Об этом сообщил в среду глава компании-владельца сайта Марк Цукерберг.

пʼятницю, 2 липня 2010 р.

Житлово-комунальні послуги: суд почався без ЖЕО-позивача

Представники комунального підприємства "ЖЕО №1" Полтавської міської ради сьогодні до суду не з'явилися. Судовий процес проти нашої родини розпочався без присутності позивача.

Наша сім'я представила заперечення. І на тому все закінчилося. Наступне судове засідання призначене на 5 серпня цього року. Думаю, що на наступне засідання ми запросимо журналістів та представників правозахисних організацій.

Попередні повідомлення на цю тему:
http://tarastokar.blogspot.com/2010/06/blog-post_30.html

середу, 30 червня 2010 р.

Житлово-комунальні послуги: Суд буде публічним

На мою сім'ю житлово-експлуатаційна організація подала судовий позов. Сума позову менше, ніж 2 тисячі гривень. Можна було б і сплатити. Можна було б мовчки судитися. Але... це за умови, що це підприємство надавало, хоча б якісь послуги. А то - жодних. І це явище має масовий характер.